Kelotähti 21

Toimiva, kauniisti sisustettu huoneisto, jossa makuuhuone kahdelle sekä makuualkovissa 120 cm sänky, erillinen wc, sauna, sähkötakka, varusteltu keittiö olo-huoneeseen avautuvana, olohuoneesta käynti sisäpihalle suuntautuvalle parvekkeelle.

Huoneluku: 2h+mh-alk+kk+s Vuodepaikat 3 (2 vuodetta makuuhuoneessa sekä 140 cm sänky akovissa) pinta-ala 52,5 m2

Revontulentie 1 A 21, 99830 Saariselkä 3. kerros

HINNAT:

Viikot Viikkovuokra 3 vrk. 4-6 vrk/(min.) per vrk
35-16 700 € 390 € 100 €
       
17-34 400 € 250 € 90 €

 

Huom! Hintaan lisätään loppusiivous 75 €, joka maksetaan avainten noudon yhteydessä paikan päällä.

 

Liinavaatteet on tilattava etukäteen 15 €/setti (iso + pieni pyyhe, liinavaatteet). 

Huoneistoon pääsee tulopäivänä viimeistään klo 16 ja se on luovutettava viimeistään klo 11.

Tupakointi kielletty. Eläimet ei sallittu. Autopaikka lämpöpistokkeella. Lukollinen suksien säilytystila sekä voiteluhuone.

Keittiö: Keraaminen liesitaso, erillisuuni, astianpesukone, jää-pakastinkaappiyhdistelmä, kalusteeseen integroitu mikroaaltouuni, liesikupu.

Kylpyhuone:Pyykinpesukone, kuivauskaappi. Huoneistossa myös oma viinikaappi.

 

Varaustilanne


Voit jättää alustavan toiveesi tai varauksesi majoituskohteesta ja palveluista. Etsimme antamiesi kriteereiden pohjalta vapaita majoituskohteita ja otamme Sinuun yhteyttä sähköpostitse. Vahvistamme varauksesi sähköpostitse, ennakkolasku ja loppulasku lähetetään samanaikaisesti.Varaus on vahvistettu puoleltanne, kun ennakkomaksu,50 % varauksen arvosta on maksettu eräpäivään mennessä. Loppulasku on maksettava viimeistään 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Varaajalle lähetetään samalla myös kohdekuvaus, jossa on ohjeet avainten vastaanottamisesta ja luovutuksesta. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Top Safaris Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Top Safaris / FB

O' Poro / FB

Instagram

TripAdvisor

Varaa verkossa »