Ohjelmapalvelut

Talvella ei aika käy Saariselällä pitkäksi - tekemistä löytyy jokaiselle opastettuna tai omin päin - varusteet ja välineet löydät meiltä.

Jos et näiltä sivuilta aiemmin löytänyt mieleistäsi tekemistä

Kokeile kerran riekkometsästystä, lähde rautupilkille tai vietä päiväsi hauskoissa Arctic Ice Games'issä vaikkapa lumigolfin, tandemhiihdon, peltipailakan perässä hiihdon ja muiden hieman erikoisempien talvilajien parissa, lähde mukaan viikinkiteeman seikkailuun tai miltä kuulostaisi vaikkapa järjestetty rusettiluistelu musiikkeineen ja tarjoiluineen?

Lisäksi valmiista ideavarastostamme löytyvät monet elämyskonseptit räätälöitäviksi – valmiina ovat ammattitaitoiset oppaat, vertaansa vailla oleva uusittu kelkkakalusto, eksoottiset erämaakohteet ja suussa sulavat Lapin herkut. Kerro tavoitteesi ja toiveesi niin rakennamme nautittavaksi laadukkaan eräelämyksen.

Top Safaris Oy noudattaa SFS-EN ISO 9001:2000 standardin mukaista laadunhallintajärjestelmää, johon on integroitu turvallisuus- ja ympäristönhallintajärjestelmät

Top Safaris Oy on yksityinen, vuonna 1997 perustettu ohjelmapalveluyritys Saariselällä, joka järjestää laadukkaita aktiviteetteja ja ohjelmia ympäri vuoden. Toimipaikastamme operoimme Suomen Lapin lisäksi Norjaan ja Venäjälle. Kanssamme pääset nauttimaan upeista eräelämyksistä ammattitaitoisten oppaiden johdolla. Palvelemme Sinua ja vieraitasi yksilöllisesti ja luottamuksella, räätälöimme ohjelmat toiveidenne mukaisesti niin isoille kuin pienillekin ryhmille.

Tarjonnassamme on joka vuosi erikoisuuksia ja uutuuksia - valmiista esimerkeistä on helppo suunnitella vaihtelevia ohjelmia. Kokeile tänä talvena vaikka hauskaa ulkoilua & liikuntaa Luutapalloturnauksen merkeissä, Eisstockia - perinteikästä Alppimaiden suosikkipeliä, YAMAHA Bravo-rallia, suunnistusseikkailua kansallispuistossa lumikengillä tai miksei makkarantekoa paikallisista aineksista keittiömestarin johdolla .

Top Safaris Oy noudattaa SFS-EN ISO 9001:2000 sertifikaatin mukaista laadun ympäristön- ja turvallisuuden hallintajärjestelmää.

Palvelemme teitä Saariselän keskustassa Revontulentie 1, Kelotähti rakennuksessa pääkadun varrella.

Top Safaris / FB

O' Poro / FB

Instagram

TripAdvisor

Varaa verkossa »