Toimitusehdot

Toimitusehdot – ohjelmapalvelujen verkkokauppa

Voimassa 01.10.2016 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Top Safaris Oy y-tunnus 1107961-5. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.topsafaris.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 • asiakkaan on ilmoitettava puhelinnumeronsa sekä majoituskohteensa Saariselällä ja ohjelmiin varattujen lasten iät
 • Ohjelmien lähtöpiste on Top Safaris safaritoimisto, Saariseläntie 7 / Holiday Club Saariselkä hotellin päärakennuksessa
 • Asiakkaan on saavuttava Top Safareiden toimipisteeseen viimeistään 15 minuuttia ennen safarin alkamisajankohtaa

Peruutus
Jos peruutus tehdään 3-0 päivää ennen ohjelmapalvelua, 100 % veloitetaan.

Palautus maksetaan vain sairastapauksissa. Vaatiessaan takaisinmaksua, asiakkaan on toimitettava Top Safaris Oy:lle 2 työpäivän sisällä peruutus ilmoituksesta.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • tilatun palvelun
 • laskun loppusumman
 • yhteystietomme

Maksutavat
Tilattavat palvelut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu PayPal sivuston kautta. PayPal on maailmanlaajuinen digitaalinen maksuympäristö. Sen omistaja on eBay Inc. Paypalin kautta tilausten maksamiseen voidaan käyttää Mastercard, Visa, American Express ja Discover kortteja.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Top Safaris Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Top Safaris Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Moottorikelkkasafareiden erityissäännöt

 • Moottorikelkan kuljettajan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava voimassa oleva Suomessa ajoon oikeuttava ajokortti
 • Lapset alle 13 v. istuvat kelkan vetämän reen kyydissä, erikseen paikan päällä sovittaessa voivat lapset olla aikuisten kyytiläisinä kelkassa, mikäli ovat kooltaan riittävän isoja
 • Jokaisen moottorikelkkasafariin osallistujan on lain mukaan käytettävä kypärää
 • HUOM! Omavastuu vahinkotapauksessa on 600 ¤ / moottorikelkka / vahinko
 • Ohjelman tuottajalla on oikeus muuttaa ohjelman kulkua esim. turvallisuus- tai sääoloista johtuen
 • Ohjelman tuottaja pitää oikeuden keskeyttää safari, jos osallistuja näyttää aiheuttavan vaaraa itselleen tai muille osallistujille
 • Moottorikelkka- eikä huskysafaria ei suositella raskaana olevalle

Varausehdot - majoitusvaraukset

Top Safaris Oy noudattaa majoituspalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.

Varaajan tulee olla täysivaltainen.

Varaaminen ja maksu
Asiakas saa antamaansa sähköpostipostiosoitteeseen sähköpostitse varausvahvistuksen 5 vrk kuluessa varauksestaan, vahvistuksen yhteydessä laskutetaan ennakkomaksu sekä loppulasku.

Varaus on vahvistettu, kun ennakkomaksu, 50 % varauksen arvosta on maksettu eräpäivään mennessä. Ennakkolasku ja loppulasku lähetetään samanaikaisesti. Loppulasku on maksettava viimeistään 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Varaajalle lähetetään samalla myös kohdekuvaus, jossa on ohjeet avainten vastaanottamisesta ja luovutuksesta. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Top Safaris Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Arvonlisävero voimassa olevan lainsäädännön mukaan.

Peruutukset
Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin kirjallinen tieto peruutuksesta on tullut Top Safaris Oy:lle

Asiakas peruu varauksensa

 • vähintään 30 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan koko vuokra vähennettynä ennakkomaksulla ja toimitusmaksulla
 • 0-30 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko vuokra ja toimitusmaksu

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Top Safaris Oy:lle maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua, toimitusmaksua ja maksutapalisää, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutus on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Oikeutta varauksen peruutukseen tai varausmaksun palautukseen ei synny mikäli joku seurueen jäsenistä peruuttaa matkansa. Tarkista matkavakuutuksesi kattavuus matkan peruuntumisen varalta.

Avainpalvelu
Tiedot avainpalvelusta on erillisenä liitteenä ja/tai kohteen tuotekuvaksessa. Avainten kadottamisesta perimme aiheutuneet kustannukset (esim. lukkojen uudelleensarjoitus ja uudet avaimet) ja toimituskulut (väh. 80 euroa).

Oleskelu lomakohteessa
Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 11.

Top Safaris Oy:n oikeus peruuttaa varaus
Top Safaris Oy:llä on oikeus peruuttaa varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on Top Safaris Oy:llä oikeus peruuttaa varaus.

Top Safaris / FB

O' Poro / FB

Instagram

TripAdvisor

Varaa verkossa »