Välinevuokraamo

Välinevuokraamosta moneen menoon omin päin

 

MAASTOPYÖRÄMME LÖYTYVÄT ONLINE VARAAMOSTAMME:

https://saariselka.com/aktiviteetit/kona-shop/

 

Hinnat kesä 2021
Sähköpyörät

60 €/ 3 tuntia
80 €/vrk


Läskipyörät, Maastopyörät ja Täysjoustopyörät

35 €/ 3 tuntia
45 €/vrk


Junioripyörät

20 €/ 3 tuntia
30 €/vrk

 

 MURTOMAASUKSIVUOKRAUS:

Perinteiset sukset, sauvat, monot 15 € /vrk -    75€ /vko 

 Peltosen karvapohja skini sukset

 

LUMIKENGÄT 10 € /3 h -       15 €/vrk

 

 MOOTTORIKELKKAVUOKRAUS:

Lynx nelitahtikelkka 1-2 hengelle

2 h 90 €

3 h 125€ 

4 h 150€ 

24 h 210 €

  Hintaan sisältyy varusteet sekä kelkkavuokra ilman kilometrirajoitusta.

  Hintaan ei sisälly kulutettu polttoaine eikä reittiluvat. Omavastuu vahinkotapauksissa 900 €.

 

            Latutilanne sekä latuhuollon tilanne online

 

Koronaohjeistus sekä terveysturvallisuustoimenpiteet

Haluamme turvata sekä vieraidemme että työntekijöidemme turvallisuuden useilla erilaisilla toimilla. Seuraamme ja noudatamme Suomen valtion sekä Lapin sairaanhoitopiirin turvallisuusohjeita ja säädöksiä.

Ethän tule asiakkaaksi ohjelmapalveluihin, jos sinulla on koronan, flunssan tai vatsataudin oireita.Suosittelemme käyttämään Koronavilkku-sovellusta estääksemme koronaviruksen leviämisen. Mikäli ette käytä koronavilkku-sovellusta, keräämme 14 vuorokauden ajaksi retkille osallistuvien nimet ja sähköpostiosoitteet mahdollisen covid-19 altistumisen varalta. Tiedot hävitämme 14 vrk:n jälkeen.

Olemme tehostaneet yleisten tilojen puhtaanapitoa ja mahdollisten tartuntapintojen desinfiointia. Käsien desinfiointiaineet ovat asiakkaiden ja työntekijöiden saatavilla kaikissa julkisissa tiloissamme.

Pidämme turvavälin muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin 1-2 metriä ja huolehdimme sen toteutumisesta. Tämä varmistetaan myös ohjeistamalla ja ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa. Husky, poro tai kelkkarekeen istumme vain oman seurueemme kesken.

Pukeutumis- ja kuljetustilanteissa, joissa emme voi taata riittävää turvaväliä, on sekä henkilökunnallamme että asiakkaillamme maskin käyttövelvollisuus. Muutoin suosittelemme asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä silloin, kun riittävää turvaetäisyyttä ei voida taata

  • Kypärämyssyt pestään joka käytön jälkeen korkeassa lämpotilassa. Kelkkaypärärät ja monot desinfioidaan spraylla käytön jälkeen.
  • Sauvat ja suksien siteet pyyhitään desinfektiopyyhkeellä käytön jälkeen

Tarjoamme safarille lähtijöille sekä kelkan vuokraajille tarvittaessa haalarit, talvisaappaat, kypärän ja myssyn. Suosittelemme kuitenkin omien varusteiden käyttöä mikäli mahdollista. Suosittelemme käyttämään omia lapasia, tai vähintään aluulapasia. Turvallisuusohjeistus ennen ohjelmapalveluja annetaan ulkona.

Safarille lähtö omassa porukassa, perheen tai oman ryhmän kanssa on mahdollista, suurin osa palveluistamme on varattavissa myös yksityisesti, jolloin safarille lähdette vain sinä, perheesi tai ryhmäsi sekä oppaamme. Kysy tarkemmin myynnistämme.

Pienet ryhmäkoot retkillämme takaavat mahdollisimman turvallisen osallistumisen retkillä. Varaat aktiviteettisi netissä osoitteessa www.topsafaris.fi Voit tarvittaessa perua varauksesi veloituksetta 24 tuntia ennen varauksen alkua.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin turvallisuuteen ja hygieniaan liittyen. Pidätämme oikeuden muutoksiin virallisen ohjeistuksen muuttuessa. Huolehditaan yhdessä terveydestämme ja turvallisuudestamme ja nautitaan upeista elämyksistä luonnossa!

 

 

Top Safaris / FB

O' Poro / FB

Instagram

TripAdvisor

Varaa verkossa »