Kelotähti 16

Toimiva huoneisto, jossa on erikseen wc, pesuhuone + saunatilat, makuuhuone ja makuualkovi. Olohuoneesta käynti parvekkeelle, joka on Revontulentielle päin. Upea näköala yli vastapäisten talojen laskettelurinteille sekä Iisakkipään ja Kaunispään tuntureille.

Huoneluku: 2h+mh-alk+kk+s Pinta-ala: 52,5 m2

Vuodepaikat 3: makuuhuoneessa 2 sänkyä, alkovissa 120 cm sänky

Kerros: 2

Parveke: tavallinen lasittamaton, näkymä Kaunispäälle ja Iisakkipäälle

Valmistuminen: 30.11.2012

Revontulentie 1, 99830 Saariselkä

Lemmikit sallittu, lisämaksu 25 €. Tupakointi ei sallittua.

Autopaikka lämmityspistokkeella. Lukollinen suksien säilytystila sekä voiteluhuone.

Huoneistoon pääsee tulopäivänä viimeistään klo 16 ja se on luovutettava viimeistään klo 11.

Keittiö

Keraaminen liesitaso, erillisuuni, astianpesukone, jää-pakastinkaappiyhdistelmä, kalusteeseen integroitu mikroaaltouuni, liesikupu.

Kylpyhuone

Pyykinpesukone, kuivauskaappi

Talotekniikka

Kiinteistössä on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla (LTO) ja huoneistokohtainen kylmän- ja lämpimänveden mittaus.Kiinteistö varustetaan vesikiertoisella kaukolämpöön liitetyllä lämmityksellä. Kiinteistössä on SYJ-järjestelmä ja tietojärjestelmä, ovipuhelin ja invamitoitetut henkilöhissit automaattiovin

Hinnat  

Viikot 1-16 sekä 36-52  

7 vrk 720 €  

3 vrk (minimivuokra) 400 €

4-6 vrk 110 € vrk

Viikot 17-35


7 vrk 400 €

3 vrk minimivuokra 250 €

4 vrk 280 €

5 vrk 300 €

6 vrk 350 €

HINTOIHIN SISÄLTYY: Liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivous.

Varaustilanne


Voit jättää alustavan toiveesi tai varauksesi majoituskohteesta ja palveluista. Etsimme antamiesi kriteereiden pohjalta vapaita majoituskohteita ja otamme Sinuun yhteyttä sähköpostitse. Vahvistamme varauksesi sähköpostitse, ennakkolasku ja loppulasku lähetetään samanaikaisesti.Varaus on vahvistettu puoleltanne, kun ennakkomaksu,50 % varauksen arvosta on maksettu eräpäivään mennessä. Loppulasku on maksettava viimeistään 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Varaajalle lähetetään samalla myös kohdekuvaus, jossa on ohjeet avainten vastaanottamisesta ja luovutuksesta. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Top Safaris Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Top Safaris / FB

O' Poro / FB

Instagram

TripAdvisor

Varaa verkossa »