Kelotähti 20

Huoneisto ei tällä hetkellä ole vuokrattavissa

 

 

 

Toimiva huoneisto, jossa makuuhuone kahdelle sekä makuualkovissa 120 cm sänky, erillinen wc, sauna, sähkötakka, varusteltu keittiö olo-huoneeseen avautuvana, olohuoneesta käynti sisäpihalle suuntautuvalle parvekkeelle.

Huoneluku: 2h+mh-alk+kk+s Vuodepaikat 2 + 1 (120 cm sänky alkovissa) pinta-ala 52,5 m2

Revontulentie 1, 99830 Saariselkä 2. kerros

Käyttöönotto:30.3.2015

 

       

HUOM! Loppusiivous 75 € lisätään hintaan ja maksetaan paikan päällä avainten noudon yhteydessä.

Liinavaatteet - tilattava ennakkoon ja maksetaan avaintan noudon yhteydessä15 €/setti (iso + pieni pyyhe, liinavaatteet). 

Huoneistoon pääsee tulopäivänä viimeistään klo 16 ja se on luovutettava viimeistään klo 11.

Tupakointi kielletty. Eläimet ei sallittu. Autopaikka lämpöpistokkeella.

Keittiö: Keraaminen liesitaso, erillisuuni, astianpesukone, jää-pakastinkaappiyhdistelmä, kalusteeseen integroitu mikroaaltouuni, liesikupu.

Kylpyhuone:Pyykinpesukone, kuivauskaappi.

Varaustilanne


Voit jättää alustavan toiveesi tai varauksesi majoituskohteesta ja palveluista. Etsimme antamiesi kriteereiden pohjalta vapaita majoituskohteita ja otamme Sinuun yhteyttä sähköpostitse. Vahvistamme varauksesi sähköpostitse, ennakkolasku ja loppulasku lähetetään samanaikaisesti.Varaus on vahvistettu puoleltanne, kun ennakkomaksu,50 % varauksen arvosta on maksettu eräpäivään mennessä. Loppulasku on maksettava viimeistään 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Varaajalle lähetetään samalla myös kohdekuvaus, jossa on ohjeet avainten vastaanottamisesta ja luovutuksesta. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Top Safaris Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Top Safaris / FB

O' Poro / FB

Instagram

TripAdvisor

Varaa verkossa »