Revontulet

Revontuliretki Piilopirtille

Revontuliretki Piilopirtille, 3,5 h, 3-ruokalajin loistelohi-illallinen, 130 € (min. 6 hlöä)

Autokuljetus Piilopirtillemme pienen järven rannalla, lämpimässä pirtissä silmienne edessä valmistuu herkullinen

loistelohi-illallinen (alkukeitto, loistelohi tulilta lisukkeineen, jälkiruoka sekä kahvit/teet). Istumme iltaa kynttilän valossa ja oppaanne kertoo heti kun revontulet taivaalla alkavat tanssinsa. Joulukuusta maaliskuuhun lauantaisin.

Varaa verkossa

 

Revontuliretki moottorikelkoilla

Moottorikelkkaretkenä, n. 2- 2,5 h, sis. kuumat mehut matkalla Hinta 125 €/hlö (2 hlöä per kelkka) tai hinta 165 €/hlö (ajaen 1 hlö kullakin kelkalla),

Moottorikelkalla rekiretkenä, n. 2- 2,5 h sis. kuumat mehut matkalla, 80 €/hlö

Kelkkaretki vie sinut kauas kylän valoista, yli puuttomien tuntureiden, tarkan reitin valitsemme illan sään mukaan. Joulukuusta maaliskuuhun tiistaisin ja torstaisin.

Varaa verkossa

 

Revontuliretki kotatulille

Revontuliretki Kotatulille, 3 h, minibussilla parhaille revontulipaikoille, makkaranpaistoa ja vaahtokarkkeja sekä kuumaa mehua tulilla revontulia odotellessamme, 130 €. Joulukuusta maaliskuuhun maanantaisin.

Varaa verkossa

 

Minibussilla

Minibussilla valitsemme reittimme sää- ja pilviennusteiden mukaisesti ja kokeneet oppaamme vievät sinut parhaille revontulien katselupaikoille. Hinta 95 € hlö. Joulukuusta maaliskuuhun päivittäin.

Varaa verkossa

 

Lumikengillä revontulia etsimään

Lumikenkäretki Urho Kekkosen kansallispuistossa Iisakkipään maisemissa, tähtitaivaan alla ja ollessamme onnekkaita näemme myös revontulia. Hinta 75 € hlö. Joulukuusta maaliskuuhun perjantaisin.

Varaa verkossa

 

Revontulien valokuvausretki

Yksilöllinen valokuvausretki pienryhmässä vie sinut parhaille kuvauspaikoille oppaamme neuvoo sinua tarvittaessa valokuvauksen saloihin ja mukanamme on järjestelmäkamera, jolla taltioimme upeat kuvat vaikka sinulle muistoksi, 3 h osallistujamäärä 2-12 henkeä, hinta 130 € hlö. joulukuusta maaliskuuhun keskiviikkoisin.

Varaa verkossa

 

Koronaohjeistus sekä terveysturvallisuustoimenpiteet

Haluamme turvata sekä vieraidemme että työntekijöidemme turvallisuuden useilla erilaisilla toimilla. Seuraamme ja noudatamme Suomen valtion sekä Lapin sairaanhoitopiirin turvallisuusohjeita ja säädöksiä.

Ethän tule asiakkaaksi ohjelmapalveluihin, jos sinulla on koronan, flunssan tai vatsataudin oireita.Suosittelemme käyttämään Koronavilkku-sovellusta estääksemme koronaviruksen leviämisen. Mikäli ette käytä koronavilkku-sovellusta, keräämme 14 vuorokauden ajaksi retkille osallistuvien nimet ja sähköpostiosoitteet mahdollisen covid-19 altistumisen varalta. Tiedot hävitämme 14 vrk:n jälkeen.

Olemme tehostaneet yleisten tilojen puhtaanapitoa ja mahdollisten tartuntapintojen desinfiointia. Käsien desinfiointiaineet ovat asiakkaiden ja työntekijöiden saatavilla kaikissa julkisissa tiloissamme.

Pidämme turvavälin muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin 1-2 metriä ja huolehdimme sen toteutumisesta. Tämä varmistetaan myös ohjeistamalla ja ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa. Husky, poro tai kelkkarekeen istumme vain oman seurueemme kesken.

Pukeutumis- ja kuljetustilanteissa, joissa emme voi taata riittävää turvaväliä, on sekä henkilökunnallamme että asiakkaillamme maskin käyttövelvollisuus. Muutoin suosittelemme asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä silloin, kun riittävää turvaetäisyyttä ei voida taata

  • Kypärämyssyt pestään joka käytön jälkeen korkeassa lämpotilassa. Kelkkaypärärät ja monot desinfioidaan spraylla käytön jälkeen.
  • Sauvat ja suksien siteet pyyhitään desinfektiopyyhkeellä käytön jälkeen

Tarjoamme safarille lähtijöille sekä kelkan vuokraajille tarvittaessa haalarit, talvisaappaat, kypärän ja myssyn. Suosittelemme kuitenkin omien varusteiden käyttöä mikäli mahdollista. Suosittelemme käyttämään omia lapasia, tai vähintään aluulapasia. Turvallisuusohjeistus ennen ohjelmapalveluja annetaan ulkona.

Safarille lähtö omassa porukassa, perheen tai oman ryhmän kanssa on mahdollista, suurin osa palveluistamme on varattavissa myös yksityisesti, jolloin safarille lähdette vain sinä, perheesi tai ryhmäsi sekä oppaamme. Kysy tarkemmin myynnistämme.

Pienet ryhmäkoot retkillämme takaavat mahdollisimman turvallisen osallistumisen retkillä. Varaat aktiviteettisi netissä osoitteessa www.topsafaris.fi Voit tarvittaessa perua varauksesi veloituksetta 24 tuntia ennen varauksen alkua.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin turvallisuuteen ja hygieniaan liittyen. Pidätämme oikeuden muutoksiin virallisen ohjeistuksen muuttuessa. Huolehditaan yhdessä terveydestämme ja turvallisuudestamme ja nautitaan upeista elämyksistä luonnossa!


Top Safaris / FB

O' Poro / FB

Instagram

TripAdvisor

Varaa verkossa »