Muut

Kalastus, lumikenkäretket ja murtomaahiihto

Pilkkiretki minibussilla

Minibussilla lähdemme läheiselle pikkujärvelle pilkille, kairaamme reiät jäähän ja viritämme vieheet kokeillaksemme kalaonneamme. Retken aikana tarjoilemme kotatulilla makkarat ja kuumaa mehua. Retken kesto n. 2,5 h. Hinta 95 € / aikuinen, lapset 4-12 v. -50 %. Joulukuusta huhtikuuhun keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Varaa Verkossa

 

Lumikenkäretki kansallispuistoon

Tämä retki vie sinut Kekkosen kansallispuiston ikihonkien metsään, reittimme kiemurtelee Iisakkipään tunturin rinteillä kauniissa maisemissa. Retken kesto noin 2 h. Hinta 60 €. Joulukuusta maaliskuuhun maanantaisin.

Varaa Verkossa

 

Pilkkisafari 4 tuntia

Safaritoimistolla pukeudumme lämpimästi kelkkahaalareihin, villasukkiin, kelkkakenkiin, hansikkaisiin ja kypärämyssyihin sekä kypäriin. Lyhyen ajo-opastuksen jälkeen suuntaamme kelkkamme halki tunturimaisemien rauduistaan kuuluisille kalavesille. Pilkimme jäällä ja nautimme avotulilla valmistetun herkullisen lounaan kodan tulilla. Kalaonnen potkaisemat voivat vaikka valmistaa saaliistaan tikkukalaa nuotiolla. Kelkkailemme iltapäivällä takaisin Saariselälle. Retken kesto noin 4 tuntia. Minimi 2 hlöä. Paras kalastussesonki: helmi - huhtikuu.
Hinta 150 € / hlö ajaen 2 hlöä / kelkka Hinta 195 € / hlö ajaen 1 hlö / kelkka. Joulukuusta huhtikuuhun perjantaisin.

Varaa Verkossa

 

Murtomaahiihto alkeisopetus

Ensikertalaishiihtäjille oppitunti alkaen siitä, miten sukset laitetaan jalkaan. Perusteoriat joidenavulla 1,5 h opetuksen jälkeen uskaltaa ladulle kokeilemaan ja harjoittelemaan. Hintaan sisältyy opetus ja välinevuokra 24 h ajaksi. 60 € henkilö. Marraskuusta huhtikuuhun maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Varaa Verkossa

 

Koronaohjeistus sekä terveysturvallisuustoimenpiteet

Haluamme turvata sekä vieraidemme että työntekijöidemme turvallisuuden useilla erilaisilla toimilla. Seuraamme ja noudatamme Suomen valtion sekä Lapin sairaanhoitopiirin turvallisuusohjeita ja säädöksiä.

Ethän tule asiakkaaksi ohjelmapalveluihin, jos sinulla on koronan, flunssan tai vatsataudin oireita.Suosittelemme käyttämään Koronavilkku-sovellusta estääksemme koronaviruksen leviämisen. Mikäli ette käytä koronavilkku-sovellusta, keräämme 14 vuorokauden ajaksi retkille osallistuvien nimet ja sähköpostiosoitteet mahdollisen covid-19 altistumisen varalta. Tiedot hävitämme 14 vrk:n jälkeen.

Olemme tehostaneet yleisten tilojen puhtaanapitoa ja mahdollisten tartuntapintojen desinfiointia. Käsien desinfiointiaineet ovat asiakkaiden ja työntekijöiden saatavilla kaikissa julkisissa tiloissamme.
Pidämme turvavälin muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin 1-2 metriä ja huolehdimme sen toteutumisesta. Tämä varmistetaan myös ohjeistamalla ja ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa. Husky, poro tai kelkkarekeen istumme vain oman seurueemme kesken.
Pukeutumis- ja kuljetustilanteissa, joissa emme voi taata riittävää turvaväliä, on sekä henkilökunnallamme että asiakkaillamme maskin käyttövelvollisuus. Muutoin suosittelemme asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä silloin, kun riittävää turvaetäisyyttä ei voida taata

  • Kypärämyssyt pestään joka käytön jälkeen korkeassa lämpotilassa. Kelkkaypärärät ja monot desinfioidaan spraylla käytön jälkeen.
  • Sauvat ja suksien siteet pyyhitään desinfektiopyyhkeellä käytön jälkeen

Tarjoamme safarille lähtijöille sekä kelkan vuokraajille tarvittaessa haalarit, talvisaappaat, kypärän ja myssyn. Suosittelemme kuitenkin omien varusteiden käyttöä mikäli mahdollista. Suosittelemme käyttämään omia lapasia, tai vähintään aluulapasia. Turvallisuusohjeistus ennen ohjelmapalveluja annetaan ulkona.

Safarille lähtö omassa porukassa, perheen tai oman ryhmän kanssa on mahdollista, suurin osa palveluistamme on varattavissa myös yksityisesti, jolloin safarille lähdette vain sinä, perheesi tai ryhmäsi sekä oppaamme. Kysy tarkemmin myynnistämme.

Pienet ryhmäkoot retkillämme takaavat mahdollisimman turvallisen osallistumisen retkillä. Varaat aktiviteettisi netissä osoitteessa www.topsafaris.fi Voit tarvittaessa perua varauksesi veloituksetta 24 tuntia ennen varauksen alkua.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin turvallisuuteen ja hygieniaan liittyen. Pidätämme oikeuden muutoksiin virallisen ohjeistuksen muuttuessa. Huolehditaan yhdessä terveydestämme ja turvallisuudestamme ja nautitaan upeista elämyksistä luonnossa!


Top Safaris / FB

O' Poro / FB

Instagram

TripAdvisor

Varaa verkossa »